Obratite nam se

Tel: + 86-20-81716752

Faksom: + 86-20-86519325

Mob: +8613533180895

E-pošta:Cathy001@gdbahe.com

Dodaj: Zgrada 51, 1850 Chuangyi vrt br. 200 East Fangcun Avenue, Liwan Distrikta, Guangzhou, Kina

Panel od aluminijumskih satova

BAHE Building Materials Co., Ltd. visokokvalitetni aluminiumski satovi za oblaganje za spoljašnji zid arhitekture i unutrašnje zidne dekoracije, transport i brodogradnju. Aluminijumski satni panel je sendvič panela vezana sa materijalom lica i sa aluminijumskim jezgrom između aluminijumskog lima. Nudi visoke mehaničke osobine i dobre performanse požara.

Upit

  • Detalji o proizvodu


SPECIFIKACIJE

BAHE Building Materials Co., Ltd. visokokvalitetni aluminiumski satovi za oblaganje za spoljašnji zid arhitekture i unutrašnje zidne dekoracije, transport i brodogradnju. Aluminijumski satni panel je sendvič panela vezana sa materijalom lica i sa aluminijumskim jezgrom između aluminijumskog lima. Nudi visoke mehaničke osobine i dobre performanse požara.aluminijum-satovi-obloga-panel-1.jpg

aluminijum-satovi-obloga-panel-2.jpg


Materijal lica: aluminijumska legura ili nerđajući čelik

Debljina: 5mm ~ 100mm

Veličina: može se prilagoditi (maksimalna veličina: 2000 x 3000mm)

Završetak: fluorougljik, premaz, ogledalo, eloksirano, drvo zrno, štampa, kamen uzorakPROCES & KVALITET

ISO9001: 2008 SERTIFIKACIJA

BAHE je završio mnoge projekte kao što je poslovna zgrada, sala za sastanke, izuzetan zid, hoteml pomoću akustičnog i toplotnoizolacionog rješenja zvučne ploče od aluminijuma.PAKOVANJE I DOSTAVA

Pakovanje: kutije od šperploca obložene zaštitnim oblikom

vreme održavanja: 7 ~ 15 radnih dana ili zavisi od kvaliteta proizvoda


NAŠA KOMPANIJA

BAHE rešenja su arhitektonski metalni izvođači i fabricator posluje prvenstveno u Guangdong Kini. BAHE je ugrađen 2010. godine i od tada je gradio sve veće praćenje lojalnih ustomera. Misija BAHE-a je da dovede staru svetsku izradu i beskompromisnu pažnju detalja svakom projektu koji mu je poveren. BAHE gravitira prema projektima na koje se većina drugih kompanija bega. BAHE ne traži veliki obim, ponavljajući projekti, već projekti srednje veličine koji zahtevaju veliku zahvalnost za viziju dizajnera.

BAHE rešenja tipični korisnici su generalni izvođači i drugi podizvođači i proizvođači koji žele da služe svojim kupcima sa apsolutnim najboljim proizvodom, dovodi ih do BAHE rješenja za pomoć na određenim stavkama kojima je potrebna posebna pažnja.


Hot Tags: paneli od aluminijumskih satova, Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, kotacija, prilagođeni
  • Upit