Obratite nam se

Tel: + 86-20-81716752

Faksom: + 86-20-86519325

Mob: +8613533180895

E-pošta:Cathy001@gdbahe.com

Dodaj: Zgrada 51, 1850 Chuangyi vrt br. 200 East Fangcun Avenue, Liwan Distrikta, Guangzhou, Kina

Perforirani Woodgrain akustički aluminijumski satni plafonski sistem

mesto porijekla: Kina
Sato jezgra: aluminijum
debljina: 1.0 mm, 1.5 mm, 2.0 mm, 3.0 mm ...
površinski tretman: PVDF boje, premaz u prahu, drvno zrno, kameno zrno, eloksirano

Upit

  • Detalji o proizvodu

Perforirana aluminijumska satova kao kompozitni proizvod, koristeći arhitektonsku dekoraciju, kako bi se postigao efekat snimanja zvuka i šuma, panel se obrađuje u rupu i plus sloj materijala koji apsorbuje zvuk, a zatim kroz kompozitnu tehnologiju dolazi u biću.

Zapremina materijala satomskog jezgra od perforiranog aluminijumskog panela sa satom je samo 1% do 3%. Ostatak prostora je vazduh u zapečaćenom stanju aluminijumske ploče i struktura satova. Zbog izolacije vazdušnog zvuka, performanse toplotne izolacije su superiornije od bilo kog čvrstog materijala, tako da aluminijumski panel sa sojem ima dobru zvučnu izolaciju, performanse toplotne izolacije. Donji paneli sotonih panela mogu usvojiti različite materijale prema različitim zahtevima, kao što su aluminijumski paneli, paneli otporni na koroziju, obojene čelične ploče i kamen prirode. Perforirani aluminijumski satni panel naučnici su kroz košnicu detaljne studije otkrili da je struktura hektarnog bušotina sa strukturom jako velika, težina je lagana, tako da sve više projekata primenjuje aluminijumski sat sa pločom.

Hot Tags: perforirani drveni zglobni sistem sa akustičnim aluminijumskim satomom, Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, kotacija, prilagođeni
  • Upit