Obratite nam se

Tel: + 86-20-81716752

Faksom: + 86-20-86519325

Mob: +8613533180895

E-pošta:Cathy001@gdbahe.com

Dodaj: Zgrada 51, 1850 Chuangyi vrt br. 200 East Fangcun Avenue, Liwan Distrikta, Guangzhou, Kina

Dom > Znanje > Sadržaj
Aluminijskog Lima Lima na točnost zahtjeva Sep 11, 2017

Pod normalnim okolnostima, aluminijske površine je hrpa broj proizvodnje, a zatim izgradnju stranu instalirati, a zatim slijedećom proizvodnje i prerade. U tom kontekstu, to zahtijeva da proizvodnja i prerada aluminijskih furnir proizvoda ne može biti previše pogreške. Na početku malo greška, polako akumuliraju, da će aluminijska obrada furnir i čak instalirani probleme.

U preradi aluminija furnira, u stvari, postoje zemlje vezane za Preporučeni standard, Navedeni standardi vrlo jasno Navedena u odgovarajuće parametre odredbe, kao što su veličina aluminijske furnira, specifikacije su dugo široki, debeli, sklopivi visina, Dijagonalna razlika i tako dalje. Dužinu i širinu određuju osnovni oblik aluminijske fasade, dok je debljina utječe na performanse cijelog furnira. Bez obzira na verziju furnir debljine pogreške treba kontrolirati unutar 0,1 mm. I Maksimalna greška allowed za dužine i širine je 1 mm kada su dužine i širine dimenzije aluminijskih furnira manje od 2000 mm. Kada dužina i širina su veće od 2000 mm, greška ne smije prijeći 1,5 mm.

I visina aluminijske furnira, to i veličina aluminijske furnira nema određeni odnos, stoga odredbe ne smije prijeći 0,5 mm, kao aluminijska ploča Dijagonalna dopuštena pogreška raspona, kada aluminijske furnir dužina iznosi manje od 2000 Mm , dozvoliti prisustvo 2 mm pogreške, ako je Duljina veća od 2000 mm, onda greška ne smije prijeći 3 mm.

Kao aluminijskog Lima Lima je proizvela tehničkih radnika u procesu proizvodnje, da bi obrada iz aluminijskih ploča postoji na određene pogreške, aluminijskih metalnih folija na trebamo kontrolirati ovu pogrešku u razumnom rasponu , tako da proizvodnja i prerada aluminija furnira moraju biti strogo u skladu s odredbama države zahtjevima preciznosti kako bi se osiguralo da proizvod osposobljen.