Obratite nam se

Tel: + 86-20-81716752

Faksom: + 86-20-86519325

Mob: +8613533180895

E-pošta:Cathy001@gdbahe.com

Dodaj: Zgrada 51, 1850 Chuangyi vrt br. 200 East Fangcun Avenue, Liwan Distrikta, Guangzhou, Kina

Dom > Vijesti > Sadržaj
Nacionalna palača Dachang - Klasični elementi od aluminijuma Panel od kamere Dec 05, 2017

Nacionalna palata Dachang uči se iz lokalne arhitektonske kulture i suštine izgradnje različitih etničkih grupa u Kini, u kombinaciji sa tradicionalnom kulturom i modernim arhitektonskim tehnikama, stvaraju državnu kulturnu vizit kartu.


5.jpg


Sistemi vode Dachang National Palace odvajaju zgradu i okolinu. Koji formiraju kulturno ostrvo, Opšti oblik znači "orijentalni biser", dok je glavna zgrada baš kao fuzija bisera sa kineskom kulturom, mozaik u ovom plodnom tlu. Glavna zgrada je prelivena i svetla. Arhitektonsko modeliranje je koncizno, veličanstveno, odražavajući inkluzivne inovacije i ključne vrijednosti samousluženja kineske nacije. U zgradi oko kolonadnog prostora simbolizuju 56 nacionalnog jedinstva i zajedničkog prosperiteta.


1.jpg


4.jpg


Oblik spoljnog kruga i unutrašnjeg kruga je poseban, rupe rupa postepeno se svode od dna ka vrhu, i na kraju fuzija arhitektonskih tehnika simbolizira šarenu nacionalnu kulturu u ovoj mešavini, znači jedinstvo svih etničkih grupama i zajedničkim lijevanjem svetle budućnosti.


2.jpg


3.jpg


Panel od aluminijuma izrezivanje kamena je oblik umetničkog izraza za aluminijumski panel od aluminijuma , sa aluminijumskom pločom od različitih umetničkih obrasaca, nije samo dekorativni efekat, već i odraz različitih objekata u ime kulture.