Obratite nam se

Tel: + 86-20-81716752

Faksom: + 86-20-86519325

Mob: +8613533180895

E-pošta:Cathy001@gdbahe.com

Dodaj: Zgrada 51, 1850 Chuangyi vrt br. 200 East Fangcun Avenue, Liwan Distrikta, Guangzhou, Kina

Dom > Vijesti > Sadržaj
【Tiger Powder】 Površinski tretman panela aluminijumske obloge Dec 13, 2017

Proizvodi od aluminijuma za unutrašnju dekoraciju, uključujući paneli od aluminijumskih obloga, zidni aluminijumski paneli, aluminijumski plafoni itd., Površinski tretman se uglavnom koristi za nanošenje praha, estetika i izdržljivost. Međunarodno priznat najbolji premaz u prahu je američki prah Tiger, njegov performanse, životni vek je bolji od bilo kog općeg praškastog premaza na tržištu.


Column Aluminum Cladding Panel

 

Mi Bahe je američki proizvođač tigarskih praškastih brendiranih brendova, profesionalno obezbeđuju visokokvalitetne proizvode od aluminijuma za prašinu za vrhunsku arhitekturu enterijera. Kompanija Dongguan zlatno žutog lišća odabrala je Baheovu površinu za bijele tigre u prahu za kolone od aluminijuma. zidni aluminijumski panel i drugi proizvodi, poboljšava ocjenu celokupnog efekta dekoracije unutrašnjeg prostora. I ne brinite o tome da će se paneli pretvoriti u boje hemijskim akcijama sa kiseonikom


Column Aluminum Cladding Panel


Column Aluminum Cladding Panel

 

Bahe , kao građevinski materijali proizvođača aluminjskih panela, a kao jedan od vodećih proizvođača prskanja Sjedinjenih Država Tiger u regionu Kine, posvećen je kupcima prilagođenim visokokvalitetnim aluminijumskim panelom i drugim aluminijumskim panelnim proizvodima u zatvorenom prostoru, tako da kupci mogu stvarno kupiti odmor Uvereni!